Το δύο δωματίων εκλεπτυσμένα διακοσμημένο διαμέρισμα «Ακτέα» μπορεί άνετα να φιλοξενήσει τόσο ένα ζευγάρι, όσο και μια τετραμελή οικογένεια.

Βρίσκεται στον πρώτο όροφο στην βορεινή πλευρά του συγκροτήματος, γήινοι χρωματικοί τόνοι συνδυάζονται με το λευκό του Αιγαίου, ενώ οι μαρμάρινες λεπτομέρειες και η χειροποίητη ξύλινη επίπλωση δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας. Η κομψότητα στη διακόσμηση αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την υψηλή αισθητική του χώρου τόσο στους κυρίως χώρους όσο και στο ιδιαίτερο του λουτρό!

Διαθέτει μια άνετη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και στο ευρύχωρο καθιστικό του υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για την παρασκευή πρόχειρου γεύματος. Διαθέτει επίσης έναν καναπέ ο οποίος μπορεί να γίνει δύο μονά κρεβάτια για τα παιδιά.

Στην υπέροχη άνετη ιδιωτική του βεράντα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή να χαλαρώσετε το δειλινό απολαμβάνοντας τα Κιμωλιάτικα χρώματα της δύσης.

Το διαμέρισμα είναι 37 τ.μ. και το μπαλκόνι του 15 τ.μ., χωρητικότητα min 2 ενήλικες, max 2 ενήλικες και 2 παιδιά, κουζίνα, εσωτερικό και εξωτερικό τραπέζι φαγητού για 4 άτομα.