Το studio “Πασιθέα’’ βρίσκεται “απομονωμένο’’ στον επάνω όροφο του συγκροτήματος αγναντεύοντας με μοναδικό τρόπο το Χωριό και το τοπίο που δημιουργούν στο βάθος οι λόφοι τριγύρω του.

Γήινοι χρωματικοί τόνοι συνδυάζονται με το λευκό του Αιγαίου, ενώ οι παραδοσιακές μαρμάρινες λεπτομέρειες και η χειροποίητη ξύλινη επίπλωση δημιουργούν στον επισκέπτη, μια ιδιαίτερη αίσθηση οικειότητας. Η κομψότητα στη διακόσμηση αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την υψηλή αισθητική του χώρου τόσο στους κυρίως χώρους όσο και στο ιδιαίτερο του λουτρό, με τον παλιό μαρμάρινο νιπτήρα και την βοτσαλωτή ντουζιέρα, φτιαγμένη με βότσαλα μαζεμένα από τις παραλίες του νησιού!

Στην τεράστια βεράντα του θα χαλαρώσετε το δειλινό απολαμβάνοντας τα Κιμωλιάτικα χρώματα της δύσης, ενώ την νύχτα μπορείτε να αφεθείτε στην μαγεία της, ξαπλωμένοι στο εξωτερικό κρεβάτι, παρατηρώντας τ’αστέρια να πέφτουν στον μοναδικά καθάριο ουρανό!

Το studio είναι 27 τ.μ. και η βεράντα του 45 τ.μ., χωρητικότητα max 2 ενήλικες, κουζίνα, τραπέζι για 2 άτομα εσωτερικά, σαλονάκι για 2 άτομα και διπλό sunbed στην βεράντα.